IN DE ZORG.

Meer privacy. Minder loze ruimte.

Of er nu wel of niet een nieuwe ‘prikronde’ volgt, als Covid ons één ding geleerd heeft, dan is het wel dat de zorgsector razendsnel op moet kunnen schalen. Dat vereist een forse talent pool (daar kunnen we je helaas niet bij helpen) en de mogelijkheid om beschikbare ruimtes slimmer en effectiever te benutten. Met onze scheidingswanden lukt dat. Vlot. En zo lang als je ze nodig hebt.

Officieel certificaat

Vuurvast en veilig

Voor ieder budget

  Razendsnel bezorgd

  Direct uit voorraad

  Full colour leverbaar

EXTRA PRIVACY

Onze CE gecertificeerde, vuurvaste wanden voelen zich thuis in de zorgsector. Als snelle oplossing om een tijdelijke prikstraat te creëren bijvoorbeeld. Of om patiënten bij drukte extra privacy te gunnen. Dankzij het degelijke, maar lichte materiaal zijn de wanden makkelijk te plaatsen, ook op hoger-gelegen verdiepingen. Bovendien zijn ze snel op en af te bouwen (geen schroefwerk!), zonder schade aan het gebouw. Echt zorgeloos dus.

scheidingswanden medisch 2
medisch-7

MEER WETEN?

We helpen je graag verder. En brengen met evenveel liefde een (aantrekkelijke, beloofd) offerte uit. Vertel ons waar je naar op zoek bent en we stellen de juiste oplossing voor. Op basis van direct leverbare scheidingswanden of in het door jouw gewenste design. En ongeacht hoelang je ze wilt huren, de kosten zijn lager dan je verwacht. Wel afscheiding, geen echtscheiding dus.