VOOR OP KANTOOR.

Flexibel werken? Flexibele ruimtes!

Opschalen. Afschalen. Thuiswerken. Flexwerken. De ideale kantooromgeving van gisteren is niet per se de ideale oplossing van vandaag. Laat staan van overmorgen. Zeker nu we allemaal hard op zoek zijn naar een nieuwe balans tussen thuis en op locatie, is het slim om voor een flexibele indeling te kiezen. En, yep, scheidingswanden maken dat makkelijk.

Officieel certificaat

Vuurvast en veilig

Voor ieder budget

Razendsnel bezorgd

Direct uit voorraad

Full colour leverbaar

ON BRAND

Kiezen voor Huur Scheidingswanden betekent kiezen voor een kantooropstelling on the fly. Of je nu gaat voor neutraal scheidingswanden of voor een fullcolour branded variant, de kwaliteit is hoog, de maandelijkse kosten laag. En flexibiliteit is gegarandeerd. De wanden zijn namelijk even snel te verwijderen (of te verplaatsen) als ze worden neergezet. Zonder schade aan vloer of gebouw. We tekenen de oplossing graag samen met je uit!

scheidingswanden kantoor 1
kantoor

MEER WETEN?

We helpen je graag verder. En brengen met evenveel liefde een (aantrekkelijke, beloofd) offerte uit. Vertel ons waar je naar op zoek bent en we stellen de juiste oplossing voor. Op basis van direct leverbare scheidingswanden of in het door jouw gewenste design. En ongeacht hoelang je ze wilt huren, de kosten zijn lager dan je verwacht. Wel afscheiding, geen echtscheiding dus.