TIJDELIJKE SLAAPPLEKKEN.

Voor thuis. Of elders.

Misschien besluit je familie uit Verweggistan dat jouw woning toch echt de perfecte vakantiebestemming is. Misschien is sprake van calamiteiten, zoals brand of wateroverlast, waardoor straten of buurten tijdelijk niet bewoonbaar zijn. Of misschien ontvang je een grote groep exchange students, waar niet direct onderdak voor is. Wat de reden ook is, bij Huur Scheidingswanden zijn tijdelijke slaapplekken snel geregeld.

Officieel certificaat

Vuurvast en veilig

Voor ieder budget

Razendsnel bezorgd

Direct uit voorraad

Full colour leverbaar

VOOR ALLE SLAPERS

Onze scheidingswanden zijn snel te plaatsen en even snel te verwijderen. Dat betekent dat er binnen no time slaapplekken kunnen worden ingericht. Ook in geval van calamiteiten. En op iedere locatie. Alle indelingen zijn mogelijk. Denk aan een enkele slaapplek. Of aan opstellingen met meerdere bedden, zodat jonge kinderen niet van hun ouders hoeven te worden gescheiden. Spoed geboden? Geen probleem. We leveren uit voorraad!

Slaapplekken scheidingswanden 3
slaapvertrek-6

MEER WETEN?

We helpen je graag verder. En brengen met evenveel liefde een (aantrekkelijke, beloofd) offerte uit. Vertel ons waar je naar op zoek bent en we stellen de juiste oplossing voor. Op basis van direct leverbare scheidingswanden of in het door jouw gewenste design. En ongeacht hoelang je ze wilt huren, de kosten zijn lager dan je verwacht. Wel afscheiding, geen echtscheiding dus.