IDEAAL ALS OPSLAG.

Rust. Reinheid. Regelmaat.

Uitpuilende bedrijfsarchieven. Verzamelingen van epische proporties. Motoren en fietsen die met elkaar om voorrang vechten. Of een Mount Everest aan kleding en schoenen. Met welk opslagprobleem je ook worstelt, een slimme indeling creëert orde. En zoals oma altijd zei: van rust, reinheid en regelmaat is nooit iemand slechter geworden. 😉

Officieel certificaat

Vuurvast en veilig

Voor ieder budget

Razendsnel bezorgd

Direct uit voorraad

Full colour leverbaar

VOOR ALLE LOCATIES

Onze scheidingswanden zijn overal inzetbaar. Denk aan inpandige garages, maar ook aan grote, externe locaties. De wanden zijn stevig, snel te plaatsen en vuurvast. Een veilig idee! Bovendien zijn de huurtermijnen flexibel: of je nu een maand de meubels wilt opslaan of een permanent onderkomen zoekt voor een meerjarig hobbyproject: met onze wanden richt je de ruimte in zoals je wilt. Zonder gedoe, want je hoeft zelfs niet te schroeven.

Opslag 1

MEER WETEN?

We helpen je graag verder. En brengen met evenveel liefde een (aantrekkelijke, beloofd) offerte uit. Vertel ons waar je naar op zoek bent en we stellen de juiste oplossing voor. Op basis van direct leverbare scheidingswanden of in het door jouw gewenste design. En ongeacht hoelang je ze wilt huren, de kosten zijn lager dan je verwacht. Wel afscheiding, geen echtscheiding dus.