POP-UP WINKEL

More store for less.

Iedereen die een winkel runt, weet dat de indeling in de praktijk soms minder geniaal uitpakt dan op de tekentafel. Bijvoorbeeld omdat er steeds meer artikelen om aandacht van de klant schreeuwen. Of omdat de looproute niet helemaal logisch is. Dat geldt voor bestaande winkels en (in nog grotere mate) voor pop-up stores. Hoe kom je tot een indeling die klanten op een prettige manier door de zaak leidt en de omzet maximaliseert?

Officieel certificaat

Vuurvast en veilig

Voor ieder budget

Razendsnel bezorgd

Direct uit voorraad

Full colour leverbaar

DE JUISTE FLOW

Door te werken met tijdelijke scheidingswanden (yep, kunnen helemaal on brand worden geleverd) verbeter je de winkelervaring. Creëer ruimtes om bijzondere artikelen op een bijzondere manier te presenteren. Zorg voor de juiste flow, zodat klanten het juiste artikel vinden én onderweg worden geïnspireerd. En maak van iedere winkel – inclusief tijdelijke pop up stores – een zaak die aanvoelt als een tweede huis. Informeer naar de opties!

scheidings wanden popup winkel 1

MEER WETEN?

We helpen je graag verder. En brengen met evenveel liefde een (aantrekkelijke, beloofd) offerte uit. Vertel ons waar je naar op zoek bent en we stellen de juiste oplossing voor. Op basis van direct leverbare scheidingswanden of in het door jouw gewenste design. En ongeacht hoelang je ze wilt huren, de kosten zijn lager dan je verwacht. Wel afscheiding, geen echtscheiding dus.