VOOR OP SCHOOL.

Onderwijs op maat.

Iedere school is uniek. En dus heeft iedere school andere uitdagingen op ruimtelijk gebied. Denk aan een ‘half klasje’ in een krimpgemeente, waardoor kinderen les krijgen in een (te) groot, onpersoonlijk, echoënd klaslokaal. Of aan een schoolpand dat wordt opgeknapt, waardoor uitgeweken moet worden naar een onhandig ingedeelde locatie.

Officieel certificaat

Vuurvast en veilig

Voor ieder budget

Razendsnel bezorgd

Direct uit voorraad

Full colour leverbaar

FLEXIBEL EN PRAKTISCH

In die gevallen (en meer!) zijn scheidingswanden de perfecte oplossing, want of een klaslokaal nu moet worden teruggebracht naar menselijke proporties of een noodgebouw in een school moet worden ‘omgetoverd’: de scheidingswanden zijn eenvoudig te plaatsen, in elke opstelling. Bovendien zijn ze voorzien van CE-keurmerk én vuurvast. Meer weten? Bel ons even voor een educatief verantwoord advies. 😉

scheidingswanden school 2
examenruimte sporthal-6

MEER WETEN?

We helpen je graag verder. En brengen met evenveel liefde een (aantrekkelijke, beloofd) offerte uit. Vertel ons waar je naar op zoek bent en we stellen de juiste oplossing voor. Op basis van direct leverbare scheidingswanden of in het door jouw gewenste design. En ongeacht hoelang je ze wilt huren, de kosten zijn lager dan je verwacht. Wel afscheiding, geen echtscheiding dus.